ASK nyhedsbrev 
       
januar 2016

Tobii udvider service & garanti
Nu bliver nye Tobii I-serie+ leveret med 3 års garanti og TobiiDynavox♦Care, det betyder at din nye Tobii har længere garanti og samtidig er forsikret imod uheld.
Det er tryghed, uden ekstra omkostning.


Læs mere om TobiiDynavox♦Care nedenfor
 

I-serien, nu med tre års garanti
Et ekstra argument for at vælge en Tobii.

Det er første gang at vi ser så gode service-vilkår på IKT-hjælpemidler og vi er glade for at kunne give vores kunder mere for pengene når man køber en Tobii I-serie+ hos ASK. Det er en af de største konceptuelle forandringer vi har set - hvor en producent nu tager del i ansvaret for den dagligdag som udstyret bliver brugt i, som vi ved kan være hårdhændet og indebære mange hænder og flytninger i løbet af en dag, hvad enten det er i hjemmet, i en institution eller under transport.
Med 3 års garanti og
TobiiDynavox♦care på Tobii I-serien, er vores kunder dækket godt ind mod uforudsete udgifter og det giver tryghed når man har købt et dyrt hjælpemiddel.  

TobiiDynavoxcare
Et ekstra argument for at vælge en Tobii.

Når man køber et Tobii produkt er man sikret høj kvalitet og god service. Garantien dækker defekter og slitage på de enkelte dele i hjælpemidlet.
Nu, er skader der sker ved et uheld også med i vores service. Med TD♦care er du garanteret, at der ikke kommer uventede omkostninger hvis uheldet er ude. TD♦care dækker I-serie computer, batterierne og opladeren, hvis der sker et uheld. Det er din tryghed når du køber en Tobii og det er inkluderet i prisen.

TD♦care dækker også PCeye GO og Tobii T-serien.

Du kan læse mere om vilkårene for TD♦care - klik her

Transporttaske til Monty gulvstativ
Vi kan nu levere en taske med hjul til vores Monty gulvstativer
Gulvstativ og fjederarm passer lige ned i denne transportkuffert og der er plastiklomme udenpå hvis man skal sende gulvstativet. Se i webshoppen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PCS-symboler til Communicator 5
Husk at du kan downloade PCS-symboler gratis til Communicator 5 - se her på hjemmesiden under Downloads -> Communicator 5.

Vores downloadside er opdateret
Vi har fået ryddet op og opdateret links, så du nu igen kan finde det du leder efter og vi har nu en omfattende men overskuelig downloadside. 

Nye sider til Compass
Vi har lavet en billedbog, en musikafspiller og en diktafon med nyhedsfelter i Compass til T-serien. Du kan finde disse sider og mange andre ressourcer til Compass & T-serien, i vores nye afsnit under Downloads.


ASK - hjælpemidler til undervisning & Kommunikation
Vi har i øjeblikket problemer med at få vist billeder på vores hjemmeside.
Hjemmesiden fungerer dog fint og er brugbar alligevel.